Стрелецът от Казан: Исках да се самоубия

  • 12 май 2021 13:12

  • 696
  • 2
© Gettyimages

Исках да сложа край на живота си, това е казал пред разследващите Илназ Галявиев, написа в. "Комсомолская правда".

Деветнадесетгодишният бивш студент, арестуван за убийството на деветимата души в училището в столицата  на централната руска автономна република Татарстан – град Казан, е заявил, че неговата цел е била да ликвидира възможно най-много хора.  "След това исках да сложа край на живота си", е казал още той по време на разпита.

Следователите заявиха, че стрелецът от Казан ще бъде подложен на съдебнопсихиатрична експертиза.

Психиатърът Сергей Нурисламов изрази предположението си, че Тялавиев най-вероятно е страдал от шизофрения. "Симптомите на това заболяване може да се не проявят дълго време", каза лекарят.

Стрелба в Русия. Има убити деца

Във връзка с трагедията президентът на Татарстан Рустам Миниханов вчера обяви 12 май за ден на траур. Днес започнаха погребенията на жертвите. С траурни церемонии бяха изпратени  26-годишната преподавателка по английски език Елвира Игнатиева, нейната колежка началната учителка 55-годишната Венера Айзатова и седемте деца.

Хора продължиха и днес да се стичат към училището, станало център на трагедията, и да поднасят цветя в памет на загиналите.

 

 

696 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXX

2021.05.14 | 18:40

2
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
помогнете

2021.05.12 | 14:51

1
помотнете на човека да се самоубие с пушката. три пъти в главата и три пъти в сърцето за всеки случай

Добави коментар

Водещи новини