С пропуск в градския транспорт: Украински град бори пандемията по нестандартен начин

  • 22 март 2021 21:37

  • 945
  • 3
С пропуск в градския транспорт: Украински град бори пандемията по нестандартен начин
© Pixabay (архив)

В украинския град Николаев обмислят пътуването в градски транспорт да става със специален пропуск само от работещите в основни сектори като армия, полиция, здравеопазване, доставка на храна, основни обществени услуги(ВиК, електрозахранване, комуникации), доставка на храна и други. Това съобщи на своята страница украинската информационна агенция "Сведения.инфо".

За да се сдобият с документа, служителите на изброените сектори трябва да посетят платформата на общината, създадена специално за целта.

Освен това, пътуването ще става само при наличие на свободни седящи места съгласно капацитета на превозното средство и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Водачът и пътниците следва да бъдат с поставени защитни маски или респиратори.

Очаква се мярката да заработи от 24 март.

Украйна обвини руски хакери в нова кибератака

Novini.bg
945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Angeliquea23

2021.04.10 | 03:54

3
­­В­­­и­­­ж­­т­е­­ ­м­­о­­я­­т­а­ ­­­т­и­­й­н­­­ ­­п­­у­­­т­­к­­­а­­ ­­­-­ ­W­­W­W­­­.­­­B­G­­­1­­­7­­­.­C­L­U­­B­­­
Емо

2021.03.22 | 22:10

2
Това счупи тъпомера.
САМО ИСТИНАТА

2021.03.22 | 21:56

1
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП

Добави коментар

Водещи новини