Юлия Тимошенко не дава кръв

  • 10 май 2012 13:22

  • 1142
  • 3
Юлия Тимошенко не дава кръв
©

Бившата премиерка на Украйна Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, която е на лечение за дискова херния в болницата на украинските железници в Харков, отказва да даде физиологични проби за изследвания, заяви министърът на здравеопазването Раиса Богатирьова, предаде ИТАР-ТАСС.

Тимошенко "отказа здравословното й състояние да бъде изследвано, затова не дава материали за биохимичен анализ. Тя отказа и на украинските лекари, и на колегата ни от Германия", посочи Богатирьова. Министърът изтъкна, че на бившата премиерка, осъдена на 7 години затвор за злоупотреба с власт, са осигурени всички необходими лекарства. Медикаментите са доставени от Германия от нейния лекуващ лекар, който носи пряката отговорност за прегледите, изследванията и последиците от лечението, заяви Богатирьова. Тя изрази надежда, че "лечението ще приключи положително".
В от регионалната служба за изпълнение на наказанията съобщи, че Юлия Тимошенко разполага с три помещения на 9-я етаж на здравното заведение: болнична стая с легло, шкаф, стенна лампа за четене, умивалник, електрически чайник, автомат за вода, плазмен телевизор и отделна тоалетна, а освен нея - трапезария и стая за срещи с адвокати. На етажа има кабинети и манипулационни за различни процедури, по-специално за лечебна физкултура

Последвайте канала на

БТА
1142 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.05.10 | 21:08

1
...оти мое да и го откриот СПИН-от, д`ееба украинската гювендия!!!

2012.05.11 | 22:28

3
Кокаааа , кока ще открият в кръвта и , затова не дава ! И освен кокаина изследванията ще покажат , че нищо и няма а симулира .

2012.05.11 | 22:28

2
Да сте виждали кърлеж да връща от насмуканата кръв ?!

Добави коментар

Водещи новини