Юлия Тимошенко продължава гладната стачка вече 14-и ден

  • 03 май 2012 17:16

  • 1054
  • 1
Юлия Тимошенко продължава гладната стачка вече 14-и ден
©

Бившият премиер на Украйна Юлия Тимошенко продължава гладната стачка вече 14-и ден.

Тимошенко е отслабнала и непрекъснато лежи на леглото, съобщи адвокатът на бившия премиер Сергей Власенко, предаде ИТАР-ТАСС.

„Гладната стачка продължава 14-и ден. Тя пие само вода. Здравословното й състояние не се е подобрило. Тимошенко практически не се движи и непрекъснато лежи”, каза адвокатът.

По неговите думи,Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и сама е настояла роднините да й носят само питейна вода.

Тимошенко обяви гладна стачка на 20 април в знак на протест срещу упражнено физическо насилие по време на принудително хоспитализиране в болница в град Харков.

От своя страна Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 заяви, че Русия е готова да приеме за лечение бившия премиер на Украйна Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, ако тя поиска това.

„Ние с удоволствие ще приемем Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и за лечение в удобно за нея и за украинските власти време и лечебно заведение”, заяви Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1054 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.05.07 | 10:45

1
Стига сте я пиарили тая Тимошенко , бе ! Осъдена е - да си лежи ! Как пък всички гниди като влезнат в затвора или се разболяват или почват да квичат , че са политически затворници ! Който и политик да вкараш в затвора , няма да сбъркаш !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини