Смърт в Кремъл

Гард се е самоубил в Кремъл, предаде ТАСС.

Сътрудникът на Федералната служба за охрана (ФСО) е сложил край на живота си тази сутрин по време на работа. От ФСО са побързали да уточнят, че покойният не е бил част от подразделението, отговарящо за сигурността на руския президент.

Базираната в Москва медия посочи още, че мъжът се е казвал Михаил Захаров. Той е бил в процедура на развод със съпругата си.

Според информацията на ТАСС най-вероятната причина за самоубийството на Захаров е била неговата претовареност. Днес той е застъпил на смяна след дежурство в неделя, продължило 15 часа.

Полицай се самоуби във варненско РПУ

"Във ФСО от около две години съществуваща огромен кадрови проблем. Текучеството сред служителите на средно и ниско ниво е голямо. Заради това останалите хора са принудени да работят извънредно. Освен това часовете извънреден труд вече не се заплащат и не се превръщат в точки за излизане на пенсия", посочи ТАСС.

Коментари

 1. 2020.11.30 | 20:15
  В Кремъл е имало убийства от как комунистите са на власт. Ленин, вожда на работническата класа, е първия който заповядва да стрелят срещу гладните работници. ЛИЧНИЯ убиец на Сталин , Блохин, е убил 7 000 човека. Все в главата ги убивал мръсника.
 2. 2020.11.30 | 19:15
  Клоаката на света , сефте
 3. 2020.11.30 | 18:06
  Я, и там имали седесарска демокрация! И свобода на словото... Ха ха!
 4. 2020.11.30 | 17:32
  ... и от Кремъл освен смърт нищо друго не е имало или идвало!!!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Избрано от Интернет