Путин: През септември ще имаме още една ваксина

Служители на руските силови структури ще бъдат изпратени в Беларус, ако екстремистите от съседната ни страна навлязат на наша територия и почнат да извършават престъпления, това е казал Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През.

По думите на руския президент позицията на ръководената от него държава е останала непроменена. "Проблемите трябва да се разрешават чрез диалог", е посочил още държавният глава. Той е допълнил, че към днешна дата не е виждал необходимост руски военни и/ли полицаи да влизат на беларурска територия.

Руски правителствен самолет кацна в Беларус, 20 демонстранти бяха задържани на площад в Минск

"Ние много внимателно следим ситуацията в Беларус. Не ни е безразлично какво става в тази близка, а може би, и най-близка на Русия страна. Връзките между нашата и беларуската държави приличат на отношения между най-близки роднини. Двете страни си сътрудничат в почти всики възможни планове (икономика, политика, култура и други)", е посочил още президентът в интервю пред медията от страната си "Россия1".

Стопанинът на Кремъл се е спрял и върху ситуацията с COVID-19. "Процентът на починали вследствие на заразното заболяване в Руската федерация е един от най-ниските в света. Това се дължи и на факта, че хората са развили колективен имунитет. В някои части на страната ни до една четвърт от хората вече имат колективен имунитет", е посочил още той.

Над 975 000 са вече заразените с коронавирус в Русия

Държавният глава е коментирал и разработената от руски специалисти ваксина. "Целият процес по създаването и изпитанията на "Спутник В" е спазвал буквата на закона", е казал възпитаникът на Юридическия факултет на Държавния университет в Ленинград (сега Санкт Петербург).

Путин е припомнил, че една от дъщерите му (без да конкретизира дали е ставало дума за Екатерина или Мария) е изпробвала препарата върху себе си. "Последвали тестове са открили огромно количества антитела в нейната кръв", е допълнил лидерът на Русия.

Държавният глава  е обявил още една новина. "През септември ние ще имаме още една ваксина", е казал той.

Руският лидер е коментирал и икономиката на родината си.

"Надявам се, че нашето стопанство ще започне да се възстановява. Смятам, че икономиката на Руската федерация ще отбележи ръст през следващата година", е казал президентът.

"Благодарение на мерките на правителството руската икономика се справи по-добре с кризата, предизвикана от световната коронавирусна пандемия, отколкото други развити държави", е посочил Путин.


Въпреки някои затруднения, ние увеличаваме запасите си от злато и валута. Това ни създава буфер. Това не е панацея, но ни придава увереност, че при евентуални негативни тенденции в икономиката ние ще можем да финансираме социални проекти и да помагаме на хората, е заявил президентът на Руската федерация.

Коментари

 1. 2020.08.28 | 15:37
  за съжаление никой не го интересува путинската пропаганда
 2. 2020.08.27 | 20:17
  te imat dve a nie 0
 3. 2020.08.27 | 16:04
  Лекуваме ги, Бог да ги прости , който оцелее , оцелее !! Гладни и бедни алкаши много , а и още ще се родят !!,
 4. 2020.08.27 | 15:29
  Първата ваксина се казваше Спутник а втората ще се казва Путник ,да ви е четката другари.
 5. 2020.08.27 | 15:28
  Ваксината действа! За справка - Навални
 6. 2020.08.27 | 15:15
  Всеки месец, Путь ще вади по една ваксина, пък белким, поне една да върши работа. А това че, някои мужици ще си отидат, в процеса на проба-грешка, "Бабы нарожают
 7. 2020.08.27 | 15:08
  ТОВА ДЖУДЖЕ Е ВЕЛИКО ДЖУДЖЕ, ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК ОТ СВЕТОВНО ЗНАЧЕНИЕ КАТО САЩ И ДРУГИ СИЛИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НЕГО. РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА И НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРИСУВА ОТ БЪЛГАРИЯ С НАШИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЛИПУТ БОРИСОВ. ТОВА ДЖУДЖЕ НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕ ВРАЖЕСКИ ВОЙСКИ ДО ГРАНИЦАТА. ИСТОРИЧЕСКИ Е ДОКАЗАНО,ЧЕ КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НА РУСИЯ Е ЗАГИНАЛ ! ПРОСТАЦИ НЕСЕ БЪРКАЙТЕ В ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТАВА В НАШАТА КЪЩА - БЪЛГАРИЯ, ГЛАДНА БОСА И ГОЛА !
 8. 2020.08.27 | 14:33
  ...за да нареждаш какво да прави ръководителя на най-голямата страна в света...!!!
 9. 2020.08.27 | 14:16
  Путин трябва да признае, че Сорос е отровил Навални.
 10. 2020.08.27 | 14:06
  Това джудже да си гледа Русия-та и да не се меси в други страни!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Избрано от Интернет