Кремъл пожела бързо възстановяване на Алексей Навални

  • 20 август 2020 15:51

  • 828
  • 6
Кремъл пожела бързо възстановяване на Алексей Навални
© pixabay

Говорителят на Кремъл заяви, че лекарите правят всичко възможно, за да помогнат на опозиционния политик и блогър Алексей Навални, който е в болница в тежко състояние, и му пожела бързо възстановяване, предаде БТА.

Яростният критик на Кремъл Навални беше откаран в болница в сибирския град Омск, след като е изпил чаша чай, който според негова говорителка е съдържал отрова. По думите на президентския говорител Дмитрий Песков всяко отравяне трябва да бъде доказано с лабораторни тестове.

Алексей Навални е в кома и на апаратно дишане

Той добави, че руските власти биха разгледали евентуална молба на Навални да бъде транспортиран в чужбина за лечение, предаде Ройтерс. Според източник от правоохранителните органи. Засега не се обсъжда версията за умишлено отравяне на опозиционния деец.

"Не е изключено той самият да е изпил или приел нещо вчера", казал източникът.

По думите му първоначалната диагноза на пациента при приемането му в болницата е "остро отравяне с психодислептици [халюциногени]".

Днес сутринта говорителката на Навални, Кира Ярмиш съобщи, че по време на полет от Томск до Москва Навални изпаднал в безсъзнание и самолетът кацнал аварийно в Омск. От болницата в Омск, където е бил откаран пациентът, потвърдиха, че той е в тежко състояние и е поставен на апарат за изкуствена вентилация на белите дробове.

Източник от правоохранителните органи е заявил, че служителите в кафенето в Томск, където Навални е пил чай преди полета си до Москва, не знаели нищо за отравяне. При разпитите някои от тях даже не знаели кой и какъв е Навални.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
828 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2020.08.21 | 09:56

6
Наглеци!

2020.08.20 | 18:01

5
Путин щеве избие всички,спете.
Той

2020.08.20 | 17:52

4
Това звучи като: "Убийците пожелават дълъг живот на убитият от тях"

2020.08.20 | 17:23

3
Престъпното степно джудже Лилипутин да не се шокира, ако му пуснат няколко кyршума в черепа и след това му пожелаят бързо да се възстанови.
:) :D :D :) :D :)

2020.08.20 | 17:04

1
Ха-ха-ха-ха-ха. :) :) Циганските номера на наглите кремъски цигани. Мислят си и че през 31 век същите поръчки с пожелания след тях ще хващат дикиш.
:) :D :D :) :D :)

2020.08.20 | 17:09

2
"Навални просто е пил малко развален чай. Путин няма нищо общо". Ха-ха-ха-ха-ха! Да ги еа у наглеците.

Добави коментар

Водещи новини