Направиха Володимир Зеленски индианец

  • 05 юни 2020 13:51

  • 306
  • 0
© Getty (архив)

Нашият президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е индианец, това е написал коментатор под видео с държавния глава на Украйна, предаде РИА Новости.

Местна телевизия е публикувала клип как лидерът на страната е посетил атракцион в източния град Хмелницки. Той е пробвал своите сили в стрелбата с лък и уцелил мишената.

Изявата на президента на източноевропейската страна е станала повод за много подигравки. "Нашият президент е индианец, но къде са му перата?", е написал потребителят на световната мрежа с псевдоним m0nky3ar.

"Тежка е президентската корона", това е гласял друг коментар.

"Палячо!", това е написала потребителката Victoria Tomlinson, намеквайки за кариерата на президента в комедийния жанр.

Зеленски, както вече писахме, вчера е станал обект на критики. Той по време на посещение в същия град е влязъл в закрита част на кафене. Заведенията за обществено хранене са получили право да настаняват и обслужват клиенти извън отворените си части от днес.

Кафе на президента ядоса украинци

Президентът е изразил своята готовност да поеме отговорност, ако е нарушил правилата, въведени за ограничаването на  разпространението на коронавирусната инфекция.

От здравното министерство в Киев днес са заявили, че държавният глава не е извършил нарушение.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
306 0

Свързани новини

Водещи новини