Путин ще се отчете пред руските депутати

  • 11 април 2012 08:04

  • 769
  • 0
Путин ще се отчете пред руските депутати
©

 В Държавната дума (долната камара на руския парламент) се очаква внушителен десант на министри, начело с премиера Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, които ще представят отчет за дейността на правителството през 2011 г., пише вестник „Российская газета”.

Това ще бъде четвъртият отчет на премиера в долната камара, откакто в руската конституция бяха приети поправките, с които бяха разширени контролните функции на парламента и бе закрепено задължението на правителството ежегодно да се отчита пред Думата в рамките на пролетната сесия, включително и да отговаря на поставените от депутатите въпроси. За пръв път тази конституционна норма бе приложена през 2009 г. На Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 се падна да бъде един вид първооткривател в тази дейност, а с днешния отчет той завършва своя четиригодишен премиерски мандат.

Сега от Путин се очаква да се отчете не само за изтеклата година, но и за целия си мандат. В същото време председателят на Държавната дума Сергей Наришкин очаква да стане дума също така и за прогнозите за бъдещето, за развитието на страната в перспектива, тъй като този път Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 ще бъде не само в ролята си на министър-председател, но и като новоизбран президент на Русия.

Последвайте канала на

769 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини