Владимир Путин: Ситуацията е сложна

  • 13 май 2020 16:08

  • 1707
  • 3
Владимир Путин: Ситуацията е сложна
© Getty (архив)

В момента ситуацията е сложна, това е казал Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, предаде ТАСС.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32998

Днес руският президент е провел разговор по видеоконферентна връзка с представители на авиационната индустрия в ръководената от него страна. "Сегашната ситуация в бюджета на нашата държава е сложна. Имам предвид спадналите цени на основните стоки, които изнасяме  – нефт, газ и други. Това съществено намали постъпленията в държавната хазна", е посочил той.

Държавният глава е допълнил, че правителството в Москва, въпреки затрудненията, прави всичко възможно, за да подкрепи и гражданите, и икономиката на Руската федерация в условията на световната пандемия от коронавирус.

Президентът също е призовал да се разработи програма за помощ на отрасъла. "Продукцията на нашата авиационна промишленост е много по-качествена в сравнение с произвежданите в чужбина въздухоплавателни средства. Трябва да се помисли как през тази и следващата година да бъдат произведени 59 апарата", е казал още той.

Антивирусните мерки в Русия: Кремъл спечели време

 

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
1707 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.05.13 | 20:57

2
Много качественни са им самолетите, чак Аерофлот спряха използването на Сухой суперджет 100, след няколкото катастрофи и извънредни ситуации.
Иван

2020.05.13 | 22:16

3
само американските тенекии боинг падат като круши през ден.Руските самолети са в пъти по качествени.!!!!!
Крум Усаински-Крупник

2020.05.13 | 16:48

1
обичам да се шибам със моя интимен приятел, д-р Милошев.Обаче понякога му изневерявам със Плювнювлиев,защото неговия му е по го голям- цели 8 см.Накрая от завист ще забременея от първия срещнат циганин.Ураа и слава на педали и цигани , дето ме шибат отзад.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини