Путин: И това ще мине

  • 08 април 2020 15:58

  • 1406
  • 3
Путин: И това ще мине
14 50дни
© Getty (архив)

Ние трябва да обединим усилия в борбата срещу коронавируса, каза руският президент Владимир Путин.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Държавният глава се срещна днес в Москва с  представители на местните власти. "Ние вече преведохме пари от федералния бюджет на регионите. Тези средства са предназначени за облекчаване на ситуацията, утежнена от разпространението на болестта. Вие, от своя страна, трябва да координирате действията и помежду си, и с правителството в Москва.
действайте бързо, но не работете по шаблон. Бъдете гъвкави и мислете творчески", допълни той.

Рекорд на нови инфектирани с COVID-19 в Русия

"Русия има опит в справянето с кризисни ситуации. Нашата макроикономическа рамка е стабилна и това здрава основа, върху която можем да стъпим да преодолеем изпитанията", каза още стопанинът на Кремъл.

Путин се обърна към своите съграждани. "Аз ви разбирам. Вие сте изморени, вие носите огромен товар от финансово, битово и чисто човешко естество. Ние обаче нямаме алтернатива. Следващите две – три седмици са от огромно значение за борбата ни срещу заразата. Единствено самодисциплината, спазването на карантинните мерки и солидарността ще ни помогнат да се справим", каза още президентът на Русия.

"И това ще мине", посочи Путин. Според легендата тези думи са били изписани на пръстен на третия еврейски цар Соломон (живял през IХ в. пр.н.е).

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
1406 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Шекспи

2020.04.09 | 01:58

3
Каквото и да напишеш в този соросоиден сайт,без просташки тъмносини изрази,моментално го отхвърлят.Позор!Кервана(великият Путин) си върви,кучетата(познайте от коя хранилка) го лаят.
Ще мине, ама си милиардер

2020.04.08 | 16:57

2
А народа ти гладува. Диктаторче лъжливо пропагандно. Намате маски и лекарства, а продаваш на Тръмп за да му цункаш заради Саудитците.
пууу

2020.04.08 | 16:07

1
Пуууут.кин заръча.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини