Путин благодари на Тръмп за информация, допринесла за предотвратяване на атентати

  • 29 декември 2019 19:27

  • 2653
  • 3
Путин благодари на Тръмп за информация, допринесла за предотвратяване на атентати
© Getty Images/Guliver (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е благодарил по телефона на американския си колега Доналд Тръмп за информация от разузнавателните служби, която е помогнала за предотвратяване на терористични актове в Русия, предаде ТАСС.

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 благодари на Доналд Тръмп за информация, предадена по линия на специалните служби, която е помогнала да се предотврати извършването на терористични актове в Русия. Обсъден е комплекс от въпроси, представляващи взаимен интерес. Договорено е продължаване на двустранното сътрудничество в сферата на борбата с тероризма, съобщи пресслужбата на Кремъл в изявление.

Убиецът на агентите на ФСС бил постнацист?

Телефонният разговор е бил по инициатива на руската страна.

Служители на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) след получаване на информацията от САЩ са задържали двама руснаци, подготвяли терористични удари в Санк Петербург по време на новогодишните празници.

От задържаните са иззети материали, потвърждаващи подготвяните нападения, посочи службата.

Трима убити при стрелба в центъра на Москва

Последвайте канала на

БТА
2653 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.12.30 | 02:25

3

Алианса Нато е използван умело като инструмент за натиск върху европа за прокарване на икономически интереси черни пари и за прикриване на икономически престъпление. Москва ще гладуват много години със съочастницете си може и по лошо

Крум Усаински-Крупник

2019.12.29 | 23:25

1

Цървули!!!ЦРУ-то не спи,а е развърнало на терен в Рускенефа агентурна мрежа,чрез която САЩ контролират всичко!!!Ура и Слава!!!

2019.12.30 | 00:45

2

Цървул,нали знаеш кои движи света:В.Путин.Ура и Слава иди се гръмни с това цру.много си Глупав.

Добави коментар

Водещи новини