Жена обра бижутерия с хипноза

  • 28 март 2012 07:06

  • 2917
  • 1
Жена обра бижутерия с хипноза
©

Жена обра ювелирен магазин в Москва чрез хипноза, съобщиха руските медии.

Полицията издирва дамата, която успяла да отмъкне 1 милион рубли (25 хиляди евро). Сътрудници на службите за сигурност са гледали записите от пасажа на улица „Фестивална“ в руската столица и от кадрите се вижда жена на около 45-50-годишна възраст облечена в лилаво сако, с бяла шапка, джинси и рижава коса. Същото разказват и продавачките в магазина. Тя била със стабилно телосложение, славянско лице. На лентата се вижда как тя обикаля около магазините, но не влиза в тях. Вероятно е избирала магазин без камера. В крайна сметка влязла в ювелирния магазин „Золотой стиль“ в 12,30 ч.

Жената пристигнала, заявила, че има пари кеш, които иска да вложи в бижута и злато. Харесала си 14 отделни изделия. Дала парите в две пачки, в които според касиерите имало милион и 80 хиляди рубли. Хората ги броили. Жената обаче се разколебала в избора си и започнала отново да избира различни бижута. Прибрала си парите. След време успяла да си хареса нещо ново и пак извадила парите. Според продавачите тази "игра" се повторила няколко пъти, докато най-накрая клиентката се спряла окончателно на нов последен избор. Тогава отново им дала парите. Продавачите опаковали покупката в пакети, преброили рублите и ги прибрали в сейфа. Преговорите около покупката продължили около час и половина.

Вечерта, когато дошло време да се отчитат, щом отворили сейфа, вътре имало само хартия, но не и пари. Дамата се разплатила с банкноти, които всъщност били обикновени хартийки. Всички от магазина се събрали, защото касиерката не вярвала на очите си но финално вътре имало само и единствено хартия. Продавачите се притеснили, но единственият отговор бил, че това е станало чрез хипноза.

Полицията, пристигнала на мястото, е иззела две пачки нарязани хартийки и две купюри от 5 хиляди рубли. Как точно жената е успяла да хипнотизира едновременно и двете продавачки, не е ясно. Открадната стойност е точно 1 078 000 рубли, пише монитор.бг.

Последвайте канала на

2917 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.05.20 | 17:20

1
тая май не е циганка, но и в Русия, и у нас по пазарите някои цигански кланове с хипноза свалят гривни и др. от жените - и така са пълни със злато, докато останалите плетат кошници и ровят по кофите

Добави коментар

Водещи новини