Дмитрий Медведев обеща сериозни промени в бъдещото правителство на Русия

  • 27 март 2012 16:44

  • 1110
  • 1
Дмитрий Медведев обеща сериозни промени в бъдещото правителство на Русия
©

Президентът на Русия Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, който скоро ще стане премиер след встъпването на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на президентския пост, обеща днес, че в състава на следващото правителство ще има сериозни промени, предаде ИТАР-ТАСС.


На пресконференция в Сеул, където участваше във форум за ядрената сигурност, Медведев подчерта, че това ще бъде "ново правителство по форма и съдържание". Той обаче отказа да говори за състава му, като отбеляза, че "такива разговори са безполезни", докато избраният за президент Путин не встъпи в длъжност, което е предвидено за 7 май. "Съставянето на правителството ще започне в момента, когато положи клетва и встъпи в длъжност новият президент на Руската федерация", декларира Медведев. Той потвърди, че в момента е "в режим на консултации" с Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 по структурата и състава на правителството, като увери, че тази структура ще бъде "оптимална и съответстваща" на съвременните предизвикателства пред Русия.
На пресконференцията в Сеул руският президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега обеща да се срещне с представители на всички политически сили в Русия, които желаят да се регистрират. "Такива срещи трябва да бъдат редовни за политическото ръководство на страната", каза той и изрази надежда, че скоро терминът "извънсистемна опозиция" ще изчезне. "Защото ако опозицията съществува и действа според закона, тя във всички случаи е системна", подчерта Медведев. Той каза, че очаква в близко бъдеще да бъде готов новият закон за политическите партии и обеща да го подпише.
Според съобщения на руски медии, засега непотвърдени официално, срещата на Медведев с опозиционни лидери ще се състои в началото на следващата седмица. Това ще бъде вторият подобен контакт между президента и опозицията, посочва ИТАР-ТАСС.

Последвайте канала на

БТА
1110 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
anq

2012.03.27 | 20:33

1
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Страницата, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a 1.РЕГИСТРИРАЙ СЕ ВЪВ „WAZZ UB“, ПОЛУЧИ ПЕРСОНАЛЕН КОД И ПОКАНИ ОЩЕ МНОГО ХОРА ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a 2.ПОТВЪРДИ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ТВОЯТА ПОЩА, КЪДЕТО СИ ПОЛУЧИЛ ПИСМО ЗА ТОВА.От 15-ти май „WAZZ UB“ ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Задължително направете „WAZZ UB“ начална страница на своя компютър, след официалното стартиране на 9 април 2012 година! Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a

Добави коментар

Водещи новини