Педофил, отвлякъл момиче: Не съм педофил, обърках я за сестричката ми

16-годишно момче и възрастен мъж се превърнаха в герои и получиха почетни грамоти от кметството в руския град Иркутск, след като спасиха момиче, отвлечено от педофил.

По информация на руските осведомителни агенции момичето е било отвлечено след приключване на училищните занятия, като било причакано от нападателя и със сила вмъкнато в колата му.

В този момент тийнейджърът Вячеслав Дорошенко става свидетел на инцидента и веднага отива да съобщи за видяното на по-възрастен мъж, който се е разхождал в района. Така двамата тръгват след колата на похитителя. След известно време извършителят спрял автомобила и изхвърлил момичето на улицата, след което се обърнал към преследвачите си и казал, че се бил объркал, тъй като помислил ученичката за своята малка сестричка, и избягал.

"13-годишна" натръшка над 20 педофили в Израел

Тийнейджърът и мъжът помогнали на момичето и се обадили на майка му, след което отишли в полицията.

След по-малко от час извършителят е бил открит и арестуван от властите след подробното описание, което дали двамата мъже и момичето. Заловеният вече е имал две осъдителни присъди за насилие и е бил излязъл от затвора през 2017 г. Сега срещу него предстои нов процес, като този път го грози между 5 и 12 години лишаване от свобода.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет