Лавров събра "славянските" посланици

  • 11 ноември 2019 12:31

  • 1676
  • 2
Лавров събра "славянските" посланици
© Посольство России в Болгарии/ Фб

Външният министър Сергей ЛавровСергей ЛавровСергей Викторович Лавров е руски дипломат, като от 2004 година е министър на външните работи проведе  традиционната си срещата с акредитираните в Москва посланици на славянските държави. Това стана ясно от публикация на Посолството на Русия в България.

На срещата Лавров подчерта необходимостта на разширяването на междупарламентски, междурегионални, научни, културно-хуманитарни и духовни връзки, търговско-икономически кооперации между страните на "славянската група". Обсъждени бяха и практически въпроси на сътрудничеството в рамките на Форума на славянските култури.

Лавров откри в Москва изложба, посветена на българо-руските дипломатически отношения

Атанас Кръстин е българският посланик в Русия. Преди дни той откри Паметна плоча на дипломатическата мисия на Царство България в град Самара.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1676 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Другия с коня

2019.11.12 | 20:25

2

Какви славяни са.били прабългарите знаят само руските разработчици на контрадезинформация от КГБ....И българските от ДС.....А ное знаем,че в Европа племе наричащо се Славяни няма...Не е имало....И няма да има....Пийте си водката Руски пияндета и мечтайте за нова Империя...

Просвета

2019.11.12 | 08:59

1

Няма край панславизма на руснаците!? Българите руски не знаят, чехите, поляците - хич, и каква обща култура, какви пет лева...?

Добави коментар

Водещи новини