Талант от ИД е подготвял кървава баня в Русия

За арест на терорист, подготвял кървави атентати в Русия, е обявила Федералната служба за сигурност  (ФСС), предаде ТАСС.

Тридесетгодишният Талант Онуров от февруари тази година е започнал  планирането на терористичен акт, който е трябвало да отнеме десетки човешки животи. Симпатизантът на "Ислямска държава" (ИД) е търсел и съмишленици, с които да извърши атаката. По време на задържането на екстремиста и обиска в жилището, обитавано от гражданина на бивша съветска централноазиатска република жилище, са били намерени и ислямистка литература, и инструкции за направа на самоделни взривни устройства.

Коментари

  1. 2019.11.05 | 18:56

    А бе, какъв ИДИЛ в тая кочина бе? Тия сами се чудят, как да оправдаят пред света собствените си престъпници, като ги обявяват за терористи от ИДИЛ. ИДИЛ просто нямат интереси в Русия. Но иначе, вижте ни колко сме печени, хващаме ги предварително, едва ли не в движение. Защо не разкажат, колко десетки години им бяха необходими за залавянето на Чикатило? Некадърници, освен с отрови с друго не се занимават.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет