Закопчаха "човек" на украинския президент, опитал се да продаде пост за $ 1,5 млн.

Украинец е бил задържан, защото се е опитал да продаде висш държавен пост за 1,5 млн. щатски долара, съобщиха местни медии.

Служители от специализирано подразделение на министерството на вътрешните работи са обявили за ареста на мъж, който се е представял за служител в администрацията на президента на източноевропейската страна Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. "При снощна операция е бил задържан жител на град Киев, който е поискал от свой клиент сума, равна на 1,5 милиона американски долара от мъж. Купувачът срещу парите е щял да получи директорско място в стратегическо предприятие, което е държавна собственост", се е посочвало в съобщение на МВР, цитирано от газета.ру.

Мъжът, чиято самоличност не е била обявена, е измамил поне десет души със "сделките" си. Той освен като служител на в администрацията в държавния глава се е подвизавал и като работещ на висока позиция в парламента или правителството на Украйна.

Коментари

  1. 2019.11.04 | 17:55

    слава украйна

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет