Бивш украински премиер: Киев трябва да разследва сина на Джо Байдън – Хънтър Байдън

  • 29 септември 2019 07:34

  • 1375
  • 2
Бивш украински премиер: Киев трябва да разследва сина на Джо Байдън – Хънтър Байдън
© Getty (архив)

Украйна трябва да разследва дейността на Хънтър Байдън, син на претендента за кандидат-президентската номинация на Демократическата партия на САЩ Джо Байдън, заяви бившият украински президент Никола Азаров в интервю за Ройтерс.

Според Азаров трябва да се изясни дали дейността на Хънтър Байдън в газовата компания Burisma Holdings не нарушава украинските закони. Заеманата от него длъжност е факт и трябва да има разследване, за да може всичко да се изясни, подчерта бившият премиер. Ролята на сина на Джо Байдън в компанията е във фокуса на общественото внимание, след като Белия дом публикува стенограма, показваща че през юли президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е поискал от украинския си колега Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога да накара прокуратурата да разследва дейността му.

Демократите от Камарата на представителите на САЩ водят разследване дали Тръмп е нарушил закона, което може да доведе до импийчмънт на президента.

Говорител на предизборния щаб на Джо Байдън отказа да коментира призива на Азаров.

Последвайте канала на

БТА
1375 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гл. шеф. тайно разузнаване.

2019.09.29 | 08:51

2

до. цял. свят от гл. шеф на тайно разузнаване. снощи дадоха рушвети на пагрулиращите полицай. съседите и свойте на румен крумов йрданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник 10. и гърмяха и прашеха румен но румен няма дасе уплаши защото го сменяме. сенчестите сатани им казват да термозят румен. сенчестите тази вечер се опитваха да превземат президента румен радев срамота. всички правителства да вземат мерки незабавно. защото тесе бъркат в всички избори по света.

глобалистка световна циониска мафия

2019.09.29 | 07:55

1

си отива завинаги.Добра новина за човечеството.

Добави коментар

Водещи новини