Новата първа дама на Украйна: Страх ме е от известността

  • 22 април 2019 13:31

  • 1608
  • 1
Новата първа дама на Украйна: Страх ме е от известността
© Getty (архив)

Страхувам се от известността. Това е заявила съпругата  на победителя в балотажа за украински президент Володимир Зеленски – Олена Зеленска пред Би Би Си.

Новата първа дама на източноевропейската страна в интервю пред украинската редакция на британската медия е посочила, че не ѝ допада ролята на президентша. "Бих предпочела да стоя настрана от светлините на прожекторите", е посочила още тя. На въпрос с какво би искала да се занимава Зеленска е отговорила: С това, което правих и досега – да пиша сценарии за студиото на мъжа ми.

В същото интервю президентшата е посочила, че би предпочела да се срещне със съпругата на бившия президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият – Мишел Обаба, отколкото с настоящата американска първа дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1608 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Среден пръст , "другари " шапкари

2019.04.23 | 10:16

1

И в Украйна , както и у нас , ТАКОВА ЖИВОТНО " ПЪРВА ДАМА " НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ИМА , въпреки , че на някои зеленооткъснати " политици " с два петъка стаж , им се иска да превърнат Родината ни в президентска диктатура по подобие на Кочината !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини