Арестуваха за убийства руски депутат в пленарната зала (обновена+видео)

  • 30 януари 2019 09:59

  • 1437
  • 2
Арестуваха за убийства руски депутат в пленарната зала (обновена+видео)
© Getty (архив)

Депутатът от Съвета на федерацията Рауф Арашуков бе задържан по време на редовно заседание на горната камара на руския парламент, предаде ТАСС.

Арестът на законодателя от автономната кавказка република Кабардино-Черкасия бе извършен в пленарната зала. Действията на полицията са били съгласувани с ръководството на парламента.

На законодателя са повдигнати обвинения в документна измама. Според прокуратурата той е подправил книжа, за да стане сенатор. Освен това той е заподозрян за създаване на организирана престъпна групировка, убийство на две и повече лица и нанесени телесни повреди на един човек.

Арашуков влезе в Съвета на федерацията на 8 септември 2016 г. Той стана най-младият сенатор в страната си, тогава закопчаният бе на 30 години. Той бе излъчен от партията на президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и премиера Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега "Единна Русия".

 

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1437 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2019.01.30 | 14:07

2

Цървули!!!Този е от бандата на Кремълдските Джуджета!!!Рязана карабина,миризлива чалма,бандюга-"братушка" отвсякъде!!!Това е Путиняшкият Рай другарки и другари-лумпени русосифилистични,безмозъчни!!!Марш в Сибир,ваща мама болшевишка!!!Ура и Слава!!!

оня с коня

2019.01.30 | 10:31

1

Ако така се раздава правосъдие нашата пленарна зала ще остане празна.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини