Дмитрий Медведев: Всичко остарява

  • 15 януари 2019 14:53

  • 1806
  • 3
Дмитрий Медведев: Всичко остарява
© Getty (архив)

Всичко остарява, каза руският премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, предаде ТАСС.

Министър-председателят в Москва взе участие в икономически форум в столицата на родината си. "Живеем в динамични времена. Много е трудно да се прогнозира какво ще стане след година или две, а ще по-сложно е да се предвиди какви ще бъдат събитията след десетилетие. Всичко остарява и този процес протича с шеметни темпове", каза още той пред участниците в събитието.

Премиерът на Русия посочи за пример криптовалутите. "Този вид разплащателно средство загуби силата си. Но в същото време не трябва да погребваме този вид пари. Ето защо, е по-добре да се концентираме върху прогнозите в средносрочен аспект", посочи още третият президент на Русия.

Медведев се спря и върху въпроса за данъците. "Ниските данъци са условие и за икономическо развитие на страната, и за социален мир. Когато бремето е тежко, а държавните доходи не се разпределят справедливо, това поражда недоволство, а дори и насилие", коментира още той и посочи за пример движението "Жълти жилетки" във Франция.

По думите на Медведев пред икономиката на страната има много предизвикателства. "Ние ще обсъдим тези и други теми с нашия президент утре", допълни премиерът. Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 насрочи за сряда заседание на правителството с участието на държавния глава.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1806 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2019.01.15 | 17:06

2

Ватенки миризливи..Запознайте се с Вернер Голдберг - Идеалният Германски Войник според агитационен плакат на Вермахта от 1939г.
Втората вълна на славата на Вернер обаче е от 2015г., когато руснаците го изтипосват като защитник на отечеството им на паметник в Тоболск, Русия.
Е, разбира се махнали са герба на Третия Райх и са нагласили леко формата на каската за да не прилича напълно на каска на Вермахта.
А, и са му сложили Георгиевска лентичка!
Наздраве за ватниците, гении на фотошопа!хахах

RT

2019.01.15 | 20:55

3

Глупакоо, глупако..!

Крум Усаински-Крупник

2019.01.15 | 15:48

1

Цървули!!!Тези олигофрени щом опряха до криптовалутите-спукана им е работата!!!Аз подозирам,че преди известно време са вкарали голяма част от съдраният си бюджет в биткойни,които впоследствие се сринаха и сега се чудят как да обяснят неизбежният Крах,който ще сполети Рускенефа!!!Затова Джудже 2 говори за насилие,като намеква за Цветна Революция и "пенсиониране" на остарялото Джудже 1!!!Ура и Слава!!!

Добави коментар

Водещи новини