Русия изгони шведски дипломат

На шведски дипломат в Москва е било наредено да напусне Русия, съобщи шведското външно министерство, цитирано от ДПА.

"Външното министерство отхвърли молбите на двама руснаци за дипломатически визи. Русия отвърна с искането дипломат от шведското посолство в Москва да напусне Русия", съобщи говорителят Вилхелм Рундквист.

Швеция съжалява за решението на Русия, добави той. Говорителят не уточни кога е взето руското решение или дали шведският дипломат вече се е върнал в Швеция. Той отказа и да коментира защо са отхвърлени молбите на двамата руснаци и кой е шведският дипломат.

Според стокхолмския вестник "Експресен", който се позовава на неназовани източници, руските дипломати преди това са работели за руското разузнаване, а експулсираният шведски дипломат е културното аташе на Швеция в Москва.

Коментари

  1. 2018.12.22 | 08:37

    Русия е в изолация от целия свят, защото сибирските цигани никога не признават, че са виновни. Иде 2025 г. и падането на СССР-2 (руския кенеф).

  2. 2018.12.21 | 19:17

    шведите които си отиват ликуват, че се връщат в цивилизацията. а руските ''диплоати''-шпиони като ги изгонят реват. Ако не вярвате погледнете как плачат руснаците когато ги изгониха от Англия, има и видео!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет