Владимир Путин: Силата е истината (обновена)

  • 20 декември 2018 11:11

  • 3340
  • 10
Владимир Путин: Силата е истината (обновена)
© Getty (архив)

Надявам се ръстът на доходите да се повиши. Това каза руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на традиционната си годишна пресконференция.

Държавният глава на най-голямата по територия страна в света заяви, че руската икономика се развива добре и той е оптимист за следващата година. Путин също посочи, че той самият си е направил записките. "Никой не ми помогна", допълни той. "Ние също трябва да се концентрираме върху рационалното използване на ресурсите и те да бъдат насочени към най-важните отрасли на икономиката. Ние правим крачка след крачка към това да се освободим от зависимостта си от износа на течна горива. Ние развиваме високотехнологична икономика", посочи още Путин.  "За прогреса носи отговорност и правителството на страната ни. Аз като цяло съм доволен от работата на премиера Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега", каза още стопанинът на Кремъл.

"Силата е в истината", отговори Путин на въпрос на участничка в събитието какви трябва да бъдат медиите в страната. През съветската епоха всичко бе политизирано, а сега е комерсиализирано. Съвременните медии трябва да поддържат баланс и да бъдат обективни", посочи той.

Путин се спря и върху международната политика. По думите му опасността от ядрен конфликт намалява. "Хората разбраха, че такова развитие на събитията може да доведе до край на цивилизацията и дори до Апокалипсис", предположи той. "Съществува обаче друга опасност - балистичните ракети. В един прекрасен от подводница на една страна, някъде в Световния океан, излита  ракета. Един дявол знае дали тя е с атомна бойна глава или не. Какво ще последва, ако тази ракета падне на територия на друга държава, с която страната, на която принадлежи подводницата, не е в добри отношения? Страх ми е и да си помисля", каза Путин.

По отношение на конфликта с Украйна, задълбочил се миналия месец след инцидента с пленяването на корабите на украински флот и техните екипажи в Черно море,  Путин за пореден път заяви, че това е провокация. "Целта е украинският лидер Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември да си вдигне рейтинга преди изборите за президент", коментира той.

На въпрос за отношенията между Русия и Турция заяви, че благодарение на Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва икономическите връзки са в прекрасно състояние. "Имаме определени търкания, например за Сирия, но намираме компромиси", посочи още руският държавен глава. "Аз също като цяло съм съгласен с американския си колега Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, че "Ислямска държава" (ИД) е почти победена в Сирия", посочи Путин.

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3340 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.12.20 | 11:19

1

Ватенки прости, надявайте се...

ох

2018.12.20 | 17:34

10

Любо, спермаяде от къде се изтресе гнидо недоклатена ? Вече си мислех, че в лудницата са те уморили с лекарствата или си овързан в усмирителна риза доживот !

Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.12.20 | 11:32

4

Ватенко проста, виж се ти къв трол си бе да ти eбaмайката гнусна продажническа! Руслямските курви като теб бяхте и оставате курви и предатели! Вие не слагате БЪЛГАРСКИЯТ интерес на първо място, а руският ! За това ще останете в историята като най-големите предатели в БЪЛГАРИЯ!

Съдията

2018.12.20 | 11:29

3

Атсорп атакйам абе ит а.

Крум Усаински-Крупник

2018.12.20 | 14:46

9

Цървули!!!Този Кремълски Плъх подсмърча,като шестокласник на изпит по История!!!Никой нормален човек не вярва на тези режисирани и манипулирани "срещи с простолюдието"!!!"Икономиката се развива добре"-да се чете:Потъваме по график-ситуацията е под контрол!!!Кремълски лъжи,демагогия и разни обещания за "Светлото Бъдеще"!!!Нищо ново от "Кремъл Продъкшънс"!!!Ура и Слава!!!

опорна то4ка

2018.12.20 | 11:43

5

Малко критика, малко самокритика, ще се посочи враг - нищо ново в комунистическата пропаганда. Руската школа е феноменална, т'ва е най-големия психологически експеримент на земята. Вече 100 години мафиоти крадат Русия съвсем законно

Ъъъ

2018.12.20 | 13:24

8

Боже,колко си умен !!И откъде извади тоя ум???юОт точката???Я се напъни и изкарай още някоя миризлива мисъл от това,което обикновено се ползва да се седи на него и за още нещо а при е за производство на"мисли "

Kik

2018.12.20 | 12:59

7

че то само русия ли? целия бивш комунистически блок е окраден. По-точно фалиран от запада нарочно че да не им е конкуренция в нищо. Сега бившия комунистически блок са роби хората.

Kik

2018.12.20 | 12:57

6

Ама то сега ще има Fusion бомби. Като я пуснат над държавата и направо ще си изгаря. И нито радиация ще има. Технологията си я има за реактори. Значи отдавна я има и за бомби

Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.12.20 | 11:29

2

Ватенки противни, заслужихте си светът да ви мрази! Както ще си заслужите следващият фалит! С надеждите ще си умрете руснаци прости, щом, продължавате да търпите това джудже да ви eбe!

Добави коментар

Водещи новини