Бившия адвокат на Тръмп писал писмо до Кремъл

  • 01 декември 2018 06:50

  • 1107
  • 0
Бившия адвокат на Тръмп писал писмо до Кремъл
© Getty Images/Guliver (Архив)

Пресекретарят на президента на РФ Дмитрий Песков потвърди, че Майкъл Коен, бившият адвокат на американския лидер Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, наистина се е обръщал към администрацията на Кремъл с молба за съдействие да се строи небостъргач Trump Tower в Москва, пише Фокус, цитирайки руския вестник BALKANS.KP.RU(„Комсомольская правда на Балканах“).

Според Песков няма нищо удивително в това, след като адресът на неговата електронна поща е посочен в открити източници и всяка седмица той получава десетки различни съобщения. "Действително това е така и аз ще обясня защо: моят адрес е обявен за публичен достъп. Всяка седмица получаваме десетки обръщения от желаещи нещо да построят, да подобрят отношенията си, просто от граждани, което е най-важното", казва представителят на Кремъл.

По думите му сътрудници на руската президентска администрация са се свързали с Коен, обяснили му, че Кремъл не се занимава със строителство и го насочили към Петербургския международен икономически форум, след което не са имали връзка с него.

За идеята си да строи небостъргач Trump Tower и в Москва самият Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския говори още в 2013 година. Все пак проектът не се осъществява, а бизнесменът става президент на Съединените щати. Междувременно историята внезапно попада в ръцете на медиите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1107 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини