Президентът на Татарстан: На Русия й трябва цар Путин

  • 22 февруари 2012 12:34

  • 2736
  • 2
Президентът на Татарстан: На Русия й трябва цар Путин
©

На Русия е необходим цар и това трябва да бъде Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, каза президентът на руската автономна република Татарстан Рустам Миниханов, пише газета.ру.

Ръководителят на южната автономна република на среща с местни медии поясни: "Царят е мъжествен човек, който отговаря за страната. Такъв точно е премиерът на Русия Путин. Той толкова е направил за нашия край, че ще бъде срамно, ако не бъде избран за държавен глава." Думите на президента бяха отговор на изказване на претендента за държавен глава – Михаил Прохоров. Милиардерът по-рано каза, че страната трябва да бъде водена от мениджър.

Миниханов се аргументира, че останалите кандидати, регистрирани за вота на 4 март, нямат качества да бъдат царе. Кандидатът на комунистите Генадий Зюганов бил прекалено стар, претендентът на социалистическата формация "Справедлива Русия" Сергей Миронов няма опит, а ексцентричният националист Владимир Жириновски, "ако стане президент ще поведе страната към пропаст. Заради това трябва да гласуваме за Путин", допълни президентът на Татарстан.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2736 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.05.02 | 21:45

2
Браво , само така ! Днес цар, утре абсолютен монарх с нова КГБ-йская династия!!! СРАМ !!!! Явно в "Татарстан" е унищожен и последният спомен , за историята и миналото на Волжка България !!! "Братушките" и техните кървави наследници-болшевиките могат да се "гордеят" с този ПОЗОРЕН резултат от обезбългаряването на Волжка България !!!! А освен това унищожиха и Дунавска България ,заедно с техните колониални слуги от БКП(БСП) след 1944г.!!!!!!!

2012.03.05 | 11:03

1
Страхотен коментар!Трябваше обаче малко повече да знаеш историята от 7 - 13 век за да си наясно, че племената от Велика Бълрария образували Волжска България са унищожени от монголите, а руснаците нямат нищо общо с това.Важно е да се бълват глупостиТук за БГ абсолютно не се и споменава, а вие ядете л...а срещу тях по-големи от себе си.Ще го изберат, защото е умен и можещ и го обичат !!!!А дали е удобен на някои политици от запада-не е важно!

Добави коментар

Водещи новини