Русия: Активността на НАТО достигна нивата от Студената война

  • 24 октомври 2018 12:54

  • 2601
  • 5
Русия: Активността на НАТО достигна нивата от Студената война
© Getty (архив)

Активността на НАТО край границите на страната ни се върна към времената на Студената война, каза руският военен министър  Сергей Шойгу, предаде РИА Новости.

По думите на ръководителя на силовото ведомство в Москва политиката на Северноатлантическия пакт използва упорито мита за руската заплаха. Освен това маневрите на Алианса в района на границите с Русия стават все по-чести и все по-мащабни. Тези думи и действия на НАТО стигнаха нивата от годините на Студената война, заяви той  повод на ученията на Пакта в Норвегия.

По-рано лидерът на Алианса Йенс Столтенберг заяви, че ръководената от него организация не иска нова Студена война.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2601 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Гост

2018.10.25 | 15:47

5
Столтенберг не искал нова студена война,явно намеква за ,,топла,,!?
Крум Усаински-Крупник

2018.10.24 | 14:21

4
Цървули!!!САЩ ще смачкат Рускенефа!!!Неизбежно е!!!В Кремъл се насраха от страх,защото Историята се повтаря!!!Дежа вю!!!Точно по тази схема си замина СССР!!!За разлика от Алкохолизираните Сибирско-Азиатски Примитиви,Американците освен оръжия имат и Икономика!!!Ура и Слава!!!
Кик

2018.10.24 | 14:02

3
Тръмп си е бизнесмен и си знае. Атомните ракетки са си голям бизнес. Първо да ги построиш- после да ги обезвредиш още повече...
Президент Рейгън

2018.10.24 | 13:37

1
Историята от преди 30 години се повтаря -- Надпревара във въоръжаването , ядрени оръжия от последно поколение , изнесени и командвани от Космоса и по-бедния и с примитивна икономика обявява фалит и се разпада на съставните си диви племена .
Сън сънуваш!

2018.10.24 | 13:57

2
Де да беше само Русия, но за тяхна беда и Китай настръхна срещу тях, а като прибавиш и Иран и Северна Корея, гащите на НАТО наистина треперят. Плашат се вече и от сянката си, затова неистово плашат със заплахи, но не им стиска да предприемат нещо. Мислите ли, че ако са имали сила, до сега да не са я демонстрирали? Няма вече къде да покажат мускули, затова само маневри правят, обикалят като хиени, защото ги е страх друго да покажат!

Добави коментар

Водещи новини