Излязоха кадри от подготовката на масовото убийство в Керч (видео)

  • 18 октомври 2018 12:38

  • 6644
  • 3
Излязоха кадри от подготовката на масовото убийство в Керч (видео)
© Getty (архив)

Кадри от подготовката на масовото убийство в черноморския град Керч се появиха в интерент.

Камери в оръжеен магазин заснеха как студентът Владислав Росляков купува боеприпаси четири дни преди да организира кървавата баня в учебното заведение. Служители в търговския обект посочиха, че техният клиент е купил 150 патрона. "Младежът имаше всички необходими документи", заявиха  магазинери.

18-годишният младеж вчера влезе в колежа, взриви бомби и откри огън със законно притежавано оръжие. Днес медия съобщиха, че е загинала още една жертва на масовия убиец. Жертвите станаха 21, предаде лента.ру.

Керч се намира в източната част на окупирания от Москва през 2014 г. украински черноморски полуостров. Днес от т.нар. Република Крим, която се смята за част от Русия, заявиха, че Росляков не е бил единственият извършител. "Този младеж не е бил сам", категоричен бе обявеният за премиер на отцепената от Киев област Сергей Аксьонов.

Във връзка с трагедията днешното заседание на украинския парламент започна с минута мълчание.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6644 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.10.18 | 14:13

2
Русия е велика държава, хваща седесарите още в стадии подготовка, а седесарска полиция е глуха и сляпа за подготвяните убийства.
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.10.18 | 14:18

3
Ватенко проста, толкова е велика, че всичките и приятели са или тирани, диктатори, или са комунистически кочини като Венецуела и Сев. Коре, или пък са ислямизирани дупки като Чечения и Иран
Интересно...

2018.10.18 | 13:24

1
"взриви молба и откри огън"...........
А си преглеждайте постчетата преди да ги пускате.

Добави коментар

Водещи новини