Сергей Лавров: Сигурността на гражданите ни е гарантирана, каквото и да става по света

  • 30 юли 2018 13:47

  • 2155
  • 1
Сергей Лавров: Сигурността на гражданите ни е гарантирана, каквото и да става по света
© Getty (архив)

Каквото и и да става по света, сигурността на нашите граждани е гарантирана, каза руският външен министър Сергей Лавров, предаде РИА Новости.

Първият дипломат на Москва говори на младежки форум в западния град Клязма. "Въпреки че САЩ продължават да инсталират елементи от противоракетната си отбрана (ПРО) в Румъния, Япония и Южна Корея, аз мога да ви кажа със стопроцентова убеденост - животът на нашите граждани, суверенитетът и териториалната цялост на нашата страна са гарантирани. Затова нееднократно заявяваше и нашият президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975," допълни той.

Лавров отправи критики към западни политици. "Някои кръгове от Европа и САЩ налагат на Украйна неприемлив вариант. Те казват на Киев: "Вие трябва да решите, или сте нас, или сте с Русия". Това е грубо потъпкване на международното право", категоричен бе министърът.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2155 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.07.30 | 14:23

1
Цървули!!!Единствената гаранция за крепостните е,че ще живеят и умрат в мизерия,докато ги управлява тази Кремълска Шайка!!!А иначе,решат ли Американците да ги ликвидират-свършено е с "гаранциите" на Лавров!!!Рускенефа ще последва съдбата на СССР!!!Неизбежно е!!!Ура и Слава!!!

Добави коментар

Водещи новини