Руски депутат дойде на работа с кон заради високите цени на горивата (видео)

  • 20 юни 2018 10:12

  • 2893
  • 3
Руски депутат дойде на работа с кон заради високите цени на горивата (видео)
© Getty (архив)

Руски депутат дойде на работа на кон в знак на протест срещу високите цени на горивата, предаде РИА Новости.

Законодателят от парламента на североизточния Камчатски край Михаил Пучковский обясни пред своите колеги, че при сегашните стойности на бензина и дизела той не може да си позволи да кара колата, с която пътуваше до и от работното си място. "Ето защо, аз яхнах Ракета и пристигнах тук. Смятам да оставя коня си на полагащото ми се паркомясто", посочи още той.

През последните месеци горивата в Русия отбелязаха драстично повишаване заради вдигането на акцизите. Федералното правителство на Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега бе принудено да декларира, че цената на литър бензин няма да премине 100 рубли (около 1,4 евро).

След пряката линия на президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на 7 юни ситуацията се успокои. Към днешна дата литър автомобилно гориво се продава средно за 42 рубли (приблизително 60 евроцента).

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2893 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
дуци

2018.06.20 | 14:07

3
ТРОЛОВЕ НЕЗЕМНИ УСТИТЕ ВИ СА КАТО НА ГРАДСКИ КЕНЕФ, ЦЯЛ ТРАД ДА СЕРЕ НЯМА ДА ВИ ГИ НАПЪЛНИ , ЩОМ ЧУЕТЕ ЗА РУСИЯ
Крум Усаински-Крупник

2018.06.20 | 11:52

2
Цървули!!!Рускенефа е Миризлива Кочина!!!Редовият алкаш едва оцелява в Путиняшкият Рай!!!При цена на бензина 1.17 лева за литър депутатите яхнаха коне защото им е скъпо!!!Представете си какво им е на обикновените пияндурници!!!Неслучайно лочат лосион за баня,антифриз и спирт за горене!!!Ура и Слава другарки и другари-лумпени русосифилистични безмозъчни!!!Марш в Сибир,боклуци безполезни!!!
Stamat

2018.06.20 | 11:01

1
Видях на заден план паметник на терориста В.И.Ленин (г-н Бланк). Да беше само там с мед да ги намажеш, но цялата РФ е покрита с такива паметници. Периода от 1917 до 1953 г. трябва да бъде признат и осъден на официално ниво като човеконенавистнически и престъпен. Всички паметници на терористи и престъпници заличени. Само тогава нещата ще трънат по новому!

Добави коментар

Водещи новини