Депутатка призова рускините да не правят секс с чужденци по време на Мондиала

  • 13 юни 2018 20:59

  • 16977
  • 5
Депутатка призова рускините да не правят секс с чужденци по време на Мондиала
© Pixabay

Рускините не трябва да си лягат с чужденците, които пристигат в Русия за Мондиала, за да не станат самотни майки, смята руската депутатка Тамара Плетньова, предаде Франс прес.

Пристигането на стотици хиляди чужденци в Русия означава, че ще има жени, които ще излизат с тях и ще родят деца, коментира 70-годишната депутатка, която е председател на комисията по въпросите на семейството, жените и децата на долната камара на парламента. Надявам се обаче да не го правят, добави тя в интервю за радио "Говорит Москва".

Народната представителка напомни опита от Олимпийските игри в Москва през 1980 г., след които много рускини са родили деца от чужденци. Някои от чужденците бяха от друга раса, каза тя и заяви, че рускините трябва да раждат руски деца.

Децата, родени в смесени двойки страдат много и това е така още от съветско време, защото майките им често трябва да ги отглеждат сами, тъй като бащите им напускат страната, щом състезанията приключат, заяви Плетньова.

Децата имат късмет, когато са от една и съща раса с майката, но ако са от различна раса, това е фатално, уверява депутатката, но заявява, че не е националистка.

Според нея рускините трябва да се омъжват за "руски граждани, да създават добри семейства и да живеят мирно".

Тези изявления предизвикаха вълна от възмущение и лавина от критики в руските социални мрежи.

Питам се какво ще каже Плетньова, когато й напомнят, че трябва да каже "Не" на расизма, написа в Туитър радиожурналистката Татяна Фелгенгауер, припомняйки едно от ключовите послания на руските власти за Мондиал 2018, предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16977 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Алеко

2018.06.13 | 22:53

5
Еми старата миндия , няма кой вече да я маневри , и сега дай и младите рускини да не се облажат с нкой арабски кон , то руснаците са постоянно пияни
!

2018.06.13 | 21:49

2
Когато една държава се изолира, тя изчезва, на Русия не и остава дълго.
Бай

2018.06.13 | 22:16

4
Кажи го на китайците или японците. И двете държави с хилядолетна изолационистка политика до голяма степен продължаваща и до днес. То бива да си тъп, ама чак пък толкова...
Glarus

2018.06.13 | 22:10

3
Hubavi ruskini vinagi sa bili samotni Maiki
!

2018.06.13 | 21:47

1
Путину акбар! Мюсюлманите са същите ненормалници като руснаците.

Добави коментар

Водещи новини