Куче уби стопанина си по време на лов

  • 25 януари 2018 13:24

  • 9860
  • 3
Куче уби стопанина си по време на лов
© Pixabay

Руснак беше убит с оръжие от собственото си куче в инцидент по време на лов. Животинчето скочило върху оръжието и произвело изстрел, уцелвайки 64-годишния Сергей Терешков, предаде Нова Телевизия.

Мъжът бил на лов заедно със своя брат в пуст район на Саратовската област по брега на Волга в Югозападна Русия. Той пуснал двете си ловджийски кучета, които се возили в багажника на неговата „Лада”. Te започнали да лудуват, а едното по погрешка натиснало с лапа спусъка на ловното оръжие, което било полегнало на земята.

По данни на местния уебсайт „Регион 64” Сергей е бил улучен в стомаха. Той бил откаран от брат си в болницата, където починал от раните си. В последните си минути жертвата успяла да каже на лекарите какво точно се е случило.

Кучето извършител е било убито, съобщава следователят Александър Галанин, като допълва, че оръжието е било законно притежавано, а починалият не е имал алкохол в кръвта.

Местните описват Сергей като „добър, мил и приветлив човек”.

Последвайте канала на

Novini.bg
9860 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stan

2018.02.09 | 09:00

3
Епа защо кучето ще убиват, то е ясно ,че са оставили заредени пушки в багажника с кучетата...горкото куче..

2018.02.09 | 09:00

2
Тъпаци! Какво им е виновно кучето, че тези впиянчени малоумици не са се погрижили за безопасността си?! Ама, така им е удобно - накрая да го отнесе животното, което не е в състояние да се защити!
ник

2018.01.27 | 15:34

1
Починалият не е имал алкохол в кръвта, но е имал кръв в алкохола.

Добави коментар

Водещи новини