Владимир Путин: Икономическите реформи на Дмитрий Медведев са безрезултатни

  • 30 януари 2012 10:33

  • 823
  • 0
Владимир Путин: Икономическите реформи на Дмитрий Медведев са безрезултатни
©

Руският премиер Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 определи извършените от сегашния президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега икономически реформи като безрезултатни, пише московският в. "Ведомости".

Фаворитът в президентските избори на 4 март публикува поредната си статия преди изборите на 4 март. В нея той признава, че страната е загубила позиции на световния пазар, защото бизнесмените предпочитат да изнасят производството в чужбина. Той подчертава, че е недопустимо държавата да има икономика, която не може да гарантира нито стабилност, нито суверенитет, нито благосъстояние.

Необходима е нова икономика с конкурентна промишленост, ефективно селско стопанство и развитие на високи технологии, подчертава премиерът. Той обяви и широка програма за приватизация на енергийния сектор, като към 2016 г. държавният дял в икономиката трябва да бъде намален. Министър-председателят посочи в материала си, че корупцията на всички нива е пречка за създаване на добра бизнессреда.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
823 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини