Москва ще реагира на решението на Туитър да забрани реклами на руска телевизия и информационна агенц

  • 26 октомври 2017 19:59

  • 1923
  • 3
Москва ще реагира на решението на Туитър да забрани реклами на руска телевизия и информационна агенц
© pixabay.com (архив)

Русия приема решението на Туитър да забрани реклами от всички акаунти на телевизия "Ръша тудей" и информационната агенция "Спутник" като агресивна стъпка, предприета под натиска на специалните служби на САЩ и ще вземе ответни мерки.

Това заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС. "Приемаме това като поредната агресивна стъпка, целяща блокиране на дейността на руската телевизия "Ръша тудей", която е резултат от натиск от представители на американския истаблишмънт и специални служби. Естествено, ще последват ответни мерки", заяви Захарова.

По думите й възпрепятстването на работата на руски медии, включително "чрез арсенала на специалните служби, свидетелства за грубо нарушение от страна на САЩ както на международните, така и на вътрешните закони, които гарантират свободата на словото". "Присъединяването на частни корпорации към тази кампания е свидетелство за безпрецедентна атака на американските силови структури над медиите", добави Захарова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1923 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
к

2017.11.01 | 17:13

3
БСП са крадци
смешни и жалки

2017.11.01 | 17:12

2
Блядовете пък да спрат износа на калтии за бардаците по света , друго няма с какво да отговорят на богатия и напреднал на светлинни години Запад и особено САЩ .

2017.10.30 | 12:44

1
Браво на Twitter, че спря руските шитни! ЕТО ТАКА се борим по съвременен начин с режимите!

Добави коментар

Водещи новини