Дъщерята на Юлия Тимошенко: Животът на майка ми е заплашен

  • 16 януари 2012 14:31

  • 1207
  • 0
Дъщерята на Юлия Тимошенко: Животът на майка ми е заплашен
©

Властта в Украйна иска физическото унищожение на бившия премиер Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, твърди нейната дъщеря Евгения Кар, предаде РИА Новости.

Омъжената за британец Евгения казва пред Дойче Веле, че действията срещу единствения опонент на сегашния държавен глава Виктор Янукович, чийто е единствен опонент е Тимошенко, са противозаконни. Бившият премиер е държана в изолация и не й се оказва необходимата медицинска помощ. Бившият премиер страда от болки в кръста. Кар смята да започне обиколка в няколко европейски държави. Тя смята да посети Франция, Великобритания и евентуално Дания и да разкаже за политическите преследвания в страната си. На въпрос дали нейните действия ще изолират държавния глава на бившата съветска република. Тя отговори той се самоизолира. Това стана ясно на срещата в Брюксел на 19 декември, когато между Киев и Брюксел не бе подписано споразумението за асоцииране с Европейския съюз.

Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и бе осъдена на 7 октомври на седем години затвор заради подписването на неизгодни договор за доставка на руски газ през 2009 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1207 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини