Владимир Путин няма да участва в предизборните телевизионни дебати

  • 12 януари 2012 09:46

  • 933
  • 0
Владимир Путин няма да участва в предизборните телевизионни дебати
© gettyimages

Премиерът на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 няма участва в предизборните телевизионни дебати, съобщи Интерфакс.

Говорителят на правителството в Москва Дмитрий Песков заяви, че кандидът за трети президетски мандат може да упълномощи свои представители. "Участието на кандидата за президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 в телевизионните предизборни дебати е свързано с необходимостта от излизане в отпуска в съответствие с действащото законодателство, което безспорно няма да му позволи да изпълнява задълженията си на министър-председател", посочи Песков. "Освен това в момента се разглежда възможността за участие в дебатите на представители на кандидата за президент Путин, но окончателното решение по този въпрос ще бъде взето от самия него”, уточни говорителят.
Централната избирателна комисия вчера заяви, че премиерът може и да не излезе в отпуск. Путин не бил на държавна работа, аргументираха се от ведомството.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини