Яценюк разсмя водещ на Би Би Си с изявленията си за Путин

  • 07 март 2017 13:34

  • 11966
  • 2
Яценюк разсмя водещ на Би Би Си с изявленията си за Путин
©

Бившият украински премиер Арсений ЯценюкАрсений Яценюк Арсений Яценюк е украински юрист, икономист и политик. Роден е на 22 май 1974 г. в западния град заяви в ефира на предаването HARDtalk на радио Би Би Си с водещ Стивън Сакур, че не го интересуват желанията на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, съобщи RT в понеделник (6 март).

"Кой е Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 в контекста на НАТО и украинската независимост?... Аз ви казвам, че армията на Украйна е силна. Казвам ви, че украинският народ ще оцелее. Ние все още имаме страна, имаме нация и не ме вълнува какво иска президентът Путин", заяви Яценюк.

Думите на бившия украински премиер разсмяха водещия на предаването. "Вас може и да не ви вълнува какво иска президентът Путин, но истината е, че човекът, който има ясна стратегия…и в чиито ръце са картите, е Владимир Путин", отвърна Сакур.

Водещият посочи, че твърде много факти свидетелстват за това, че стратегията на Запада не е толкова ясна и твърда, колкото стратегията на Москва.

Яценюк отвърна, че това е "предизвикателство пред Запада". По-рано украинският премиер съобщи, че е готов да сподели с американския президент Доналд Тръмп проекта "Стената", предвиждащ издигането на укрепителни съоръжения по руско-украинската граница.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11966 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.03.13 | 18:00

2
Едно време се борехме срещу стените, а днешната демокрация ги строи масово. Нещо не е наред..!
Gerdjikov

2017.03.10 | 10:05

1
I Az,I Az

Добави коментар

Водещи новини