Владимир Путин: Руската опозиция няма цели и водачи

  • 27 декември 2011 12:17

  • 513
  • 1
Владимир Путин: Руската опозиция няма цели и водачи
©

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 обвини днес руската политическата опозиция в липса на цели и лидери, съобщи Ройтерс.

Проблемът е, че те нямат единна програма, те имат множество отделни програми. Освен това нямат нито ясна стратегия за постигане на целите си, които също не са изяснени, нито хора, способни да предприемат нещо конкретно, отбеляза руският премиер пред Общоруския народен фронт в първите си коментари след многохилядните протести през уикенда срещу спорните резултати от парламентарните избори.

Путин подчерта пред аудиторията също, че президентските избори през март догодина трябва да са прозрачни. Той призова активистите от Общоруския народен фронт да се обърнат към хората и обществените организации, за да се съберат всички предложения за гарантиране на максимална прозрачност и легитимност на изборите.

Путин също подчерта, че не е възможно резултатите от парламентарния вот да бъдат преразгледани. на 4 декември партията Единна Русия не можа да получи абсолютно мнозинство.

Последвайте канала на

БТА
513 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.27 | 21:58

1
Руската опозиция е като нашия Местан с неговата идея за национално спасение.

Добави коментар

Водещи новини