Дмитрий Медведев обеща разследване на изборните нарушения

  • 13 декември 2011 15:30

  • 460
  • 0
Дмитрий Медведев обеща разследване на изборните нарушения
©

Избирателните комисии и съдилищата ще разгледат много внимателно всички сигнали за нарушения по време на изборите, каза руският президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, пише РИА Новости.

По време на среща с представители на парламентарно представените партии държавният глава на Русия каза: "Не всички са доволни от резултатите на народното волеизявление. Това е нещо ново за страната ни, но не трябва да се учудваме. Избирателните комисии и съответните съдебни инстанции ще разгледат всички жалби и искове. Там, където бъдат открити нарушения, трябва да се приемат справедливи решения".

Според президента в деня на вота са подадени 117 жалби. На 4 декември руснаците гласуваха за долна камара на парламент. Партията на президента и премиера Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 Единна Русия спечели вота, но загуби места.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
460 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини