Москва: Американските критики за изборите в Русия са неприемливи

  • 06 декември 2011 20:59

  • 1649
  • 1
Москва: Американските критики за изборите в Русия са неприемливи
©

Руското министерство на външните работи определи днес като неприемливи критиките на Белия дом и на Държавния департамент на САЩ за протичането на парламентарните избори в Русия в неделя, които бяха спечелени от партията "Единна Русия" на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, предаде АФП.

"Изявленията на държавния секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и аналогичните коментари на представители на Белия дом и на Държавния департамент са неприемливи", посочии министерството в комюнике.

Руската дипломация разчита САЩ да се въздържат в бъдеще от неприятелски критики и призовава Вашингтон да се откаже от преувеличени стереотипи.

Комюникето подчертава, че американската избирателна система не е пример за откритост и справедливост. Клинтън заяви на среща на външните министри на ОССЕ във Вилнюс, че изборите в Русия не са били нито свободни, нито справедливи. Вчера тя каза, че САЩ са много обезпокоени от парламентарните избори в Русия и призова за разследване на обвиненията в изборни измами. Наблюдатели от ОССЕ констатираха нарушения, включително препълване на урните.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Ганьо

2011.12.09 | 15:41

1
Абе, господин Путин ,що не и теглиш една българска майна на тая перустия! Тя да не си мисли ,че Русия е Ирак,Либия ,Египет и къде ли не , че да си разиграват кончетата американците и да убиват мирни хора на поразия. Я , да си е..т майката !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини