Андерс Фог Расмусен: НАТО е готова да сътрудничи с Русия по ПРО

  • 06 декември 2011 07:36

  • 746
  • 2
Андерс Фог Расмусен: НАТО е готова да сътрудничи с Русия по ПРО
©

НАТО е готова да сътрудничи с Русия за целите на общата сигурност , независимо от острите изказвания на руския президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега за ПРО, отбелязва генералният секретар на Алианса Андерс Фог РасмусенАндерс Фог Расмусен Андер Фог Расмусен - датски политик, генерален секретар на НАТО. Роден на 26 януари 1953 г. във в своя статия, публикувана във вестник “Коммерсант”.

„Аз съм радостен, че Медведев не затвори врата за по-нататъшен диалог с НАТО по ПРО. Ние ще продължим този диалог с Русия, НАТО не затваря врати", подчертава той.

„Ако смисълът е в това, да си сътрудничим по въпроса на ПРО и да създаваме две отделни системи, целта на които е една. То това има смисъл от практична, военна и политическа гледна точка. Това показва веднъж завинаги, че ние можем да градим сигурност един с друг, а не един срещу друг”, пояснява Расмусен.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
746 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
стар кокъл

2011.12.06 | 22:30

2
Тая подлога на американците обещава неща ,нямащи нищо общо с попълзновенията на ония убийци зад атлантика - баш "демократите"!

2011.12.06 | 10:27

1
Бла,бла,бла . Празни приказки които ги слушаме от години,а на дела се получава друго! Едно е да обещаеш , друго е да се ожениш !

Добави коментар

Водещи новини