Младежи криха смъртта на свой приятел две седмици

  • 28 май 2016 15:07

  • 5602
  • 0
Младежи криха смъртта на свой приятел две седмици
©

Осмокласници криха смъртта на свой приятел в продължение на две седмици, тъй като ги било страх, че ще им се карат. 14-годишният Виктор паднал в изоставена шахта, а другарите му се разбягали.

След това се заклели един друг да пазят ужасната тайна. Инцидентът станал на 11 май в руския град Новокузнецк. Децата играли в покрайнините на града, когато Виктор паднал в дълбоката шахта. Вместо да потърсят помощ, останалите се разбягали. После решили, че ще им се карат, и се разбрали помежду си да не казват на никого за инцидента, съобщи Блокнот.

Крили ужасяващата тайна и когато родителите на Виктор се обърнали към полицията за съдействие. Униформените започнали мащабно разследване, като в търсенето се включили и много доброволци. Цели две седмици те претърсвали околността, в медиите са публикувани призиви за помощ.

След откриването на трупа децата признали, че ги е било страх да повдигат темата. Те разказали цялата история и дори показали къде са скрили раницата на Виктор. Сега следователите ще трябва да установят всички обстоятелства около смъртта на момчето, както и да разберат кой е собственикът на шахтата.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5602 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини