Владимир Путин: Спасихме Русия от дългово робство

  • 25 ноември 2011 13:14

  • 1102
  • 3
Владимир Путин: Спасихме Русия от дългово робство
©

Премиерът на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 каза, че страната е избегнала дълговото робство заради парламентарното мнозинство на неговата партия "Единна Русия", предаде газета.

"Не вкарахме страната в дългово робство. Виждаме социални вълнения в Португалия, всеки ден има протести в Гърция. Сътресения има и в Италия и дори Франция", обясни той на предизборно събрание край Москва. Според него всичко това се случва заради дълговете. %При нас няма такива проблеми, защото ние действахме бързо и адекватно", допълни премиерът.

Тайната на успеха бил в единството на парламентарната група на неговата партия. "Ако разбием единството на парламентарните избори на 4 декември, ще тръгнем по стъпките на държавите, затънали в дългове", обясни той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1102 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
?

2013.05.20 | 20:20

3
В този сайт явно действа някаква машина на времето! Коментар №3 писан през 2011 год. отговаря на коментар №2 писан през 2013 год. Хахаххаах.

2013.05.13 | 22:36

1
ПУТИНСТАН во век и веков

2013.05.16 | 17:42

2
Откакто Путин е на власт , минималната пенсия е увеличена почти тройно. При това пенсионната възраст не е вдигана от соц.времето . Само за 2012 г. са предвидени на 2 пъти увеличения на пенсиите . От 1 януари увеличават заплатите на военни тройно , а на полиция двойно . Плюс всички социални екстри - жилище , здравеопазване , образование , детски градини и т.н. Въведена е социална ипотечна програма, финансирана от държавата за млади семейства с от 1% ГОДИШНА лихва! Бензина на вътрешния им пазар е половин евро. И с дълговете Путин доста скромничи дори . Златно-валутния резерв на Русия се измерва в трилиони , и се увеличава със стотици милиарди на година . В едно интервю , западен финансист ужасен сподели че Русия е предложила да изкупи дълговете на ЕС . На определени условия , разбира се ! И на фона на нашето мижаво съществуване в Европейското ни семейство ,постоянно някой да ми обяснява, какви гадни комуняги са руснаците . И мрънкат като п**ки, как трябва да живеем зле и децата ни да гладуват , за да дойде някъв зализан бастут от Европа да ни похвали !?

Добави коментар

Водещи новини