Тигър захапа пияна тийнейджърка

  • 11 април 2016 14:14

  • 3531
  • 3
Тигър захапа пияна тийнейджърка
©

Тигърът от зоопарка в руския град Барнаул, Алтайска област, нападна 13-годишно момиче. Девойката проникнала заедно с нейна приятелка на територията на градината и започнали да дразнят животните, пише "Новинар".

„Обясниха, че искали да заобиколят кално място на пътя и обходът им завършил пред клетката на деветгодишния тигър Лотос", обясни директорът на зоопарка Сергей Писарев пред РИА "Новости".

Тийнейджърките блъскали по клетката и викали, като искали да привлекат вниманието на животното. Отначало хищникът хванал якето на едно от момичетата, след това докопал и крака й и започнал да го дърпа към себе си. Решетките обаче били толкова тесни, че животното не успяло. Мускулите на крака обаче били разкъсани.

Изпадналата в шок девойка мълчала, но нейната приятелка закрещяла. На виковете се отзовал охранителят, който повикал спасители и полиция. В една от болниците била направен операция на момичето Няма опасност за живота й.

Очевидци на произшествието съобщават в социалните мрежи, че в момента на инцидента девойките били под въздействието на алкохол.

Според информация на следствените органи, цитирани от ТАСС, девойките прескочили външната ограда на хищниците. Разследва се как са проникнали на територията на зоопарка в извънработно време.

Последвайте канала на

Novini.bg
3531 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АТАКА - Лумпен

2016.04.14 | 17:01

3
така и не разбирам руските ценности . алкохолизъм от малки пpocтитyция педофилия пeдepacтия канибализъм
Гейберите сте педали

2016.04.14 | 17:01

2
гербераст-травестит,отивай да си сменяш пола и не се опитвай да мислиш.

2016.04.12 | 11:06

1
Браво на тигъра!

Добави коментар

Водещи новини