Дмитрий Медведев: Москва ще отговори на ПРО с разумни действия

  • 21 ноември 2011 12:53

  • 742
  • 1
Дмитрий Медведев: Москва ще отговори на ПРО с разумни действия
© gettyimages

Действията, които Москва ще предприеме в отговор на разполагането на елементи от системата за противоракетна отбрана (ПРО), ще бъдат разумни и достатъчни, каза руският президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, предаде РИА Новости.

На среща с офицери държавният глава заяви: "Ще ни се наложи да вземе определени решения и те ще бъдат обнародвани в най-скоро време. Няма място за съмнение, че нашите действия ще бъдат разумни, реципрочни и няма да затворят врати за преговорите между Русия и партньорите от НАТО за европейската ПРО". Президентът на най-голямата по територия страна в света отбеляза, че системата, във вида предложен от Вашингтон, може да наруши равновесието на силите и това може да създаде определени проблеми за Русия.

На срещата Русия-НАТО преди една година в Лисабон страните се договориха за сътрудничество при изграждане на европейска ПРО. Москва смята, концепцията и архитектурата ЕвроПРО трябва да бъде изграждана на равноправна основа. Вашингтон твърдят, че системата не е насочена срещу Русия и нейния стратегически потенциал. Въпреки това от НАТО не дават писмени гаранции на Москва.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
742 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

2011.11.25 | 01:24

1
КОСМИЧЕСКА ВОЙНА !! НАТО-ПЕТРОЛ ГЕНИЦИДНИТЕ КОВБОЙЧЕТА МОГАТЛИ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С ЕДИН МИРЕН ДОГОВОР ИЗВЪРШЕН ОТ ТЯХ ДО СЕГА ? НЕ!! САМО ТЕРОР, БОМБАРДИРОВКИ, СМЪРТ И УБИЙСТВА! КРАЯТ ИМ СЕ ВИЖДА ЩОМ КАТ ПАЛЕНЦЕ НАСТЪПИХА ГОЛЯМАТА МЕЧКА-БРАТУШКАТА! Никоя от псевдо-Българските зеленясaло-пожълтясали мас-медии и преса, не споменава за резултата от разследването на причините за аварията на Руската Марисанска сонда "Фобос-Грунт". По данни от доклада на разследването безпричинните аниомалии, генерал-лейтенант Николай Родионов казва следното; По международните мирни договори за ползуване на Космоса, на сондата Русия за първи път ползува няколко интегрални елемента и микросхеми в електрониката, направени не от нас a импортни. След обстойно разчитане на записните устройства фиксиращи изправността на работата и състоянието на апаратурите в сондата, е открит мощен лазерно-радарен сигнал от неизвестен източник. Разследването бе доведенo до знанието на военните ракетчици и резултата е следният; Сондата по време на излизането и от йоносферата e била бомбандирана от мощен лазерено-радарен импулс от източник на Аляска. Изключая нашите Руски, извънземни и над земни свръх-мощни лазерено-радарни установки, америка имат само две подобни джуджета-монстерчета, работещи против мирният космос, монтирaни на Аляска и в Норвегия. Това е единствената причина да доведе отказа на вторичните двигатели на сондата да незаработят по плана, и непренасочат сондата към Марс. Генерала допълва още, че такава "околозвездна война" не изклюучва възможността в бъдеще прехвърлянето на такива умишлени аномалии върху ракети и космически апарати в които има и хора в космоса!! Това е първият доказан инцидент от нас в такава насока. Назначена е специална военна комисия която тепърва ще вземе мерки за отговор по случаят! БИ-СМИЛ-AЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!! СМЪРТ НА П€ТРОЛ-Г€НОЦИДНИTE ПИС-КИЛЪРИ! "БОРБАТА Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА" NАТО-ПЕТРОЛ ГЕНОЦИДНА, GLOBAL-КОЛОНИЗИРАЩА и ЗЛАТО-ЛИКА Парламент-ДИСКРИМИНАЦИОННА, ГРУП СРЕЩУ ГРУПА, човек срещу ЧОВЕКА, Нелоял срещу ТАЛАНТA, Мижитуритетна! "КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ"? Н.Йо.ВАПЦАРОВ Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда! "Стара Славянска поговорка" С уважение: И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

Добави коментар

Водещи новини