Погребаха убитата от Кървавата бавачка Настя

  • 07 март 2016 14:04

  • 4452
  • 1
Погребаха убитата от Кървавата бавачка Настя
© gettyimages (архив)

Четиригодишната Анастасия (Настя) Мешчерякова бе погребана днес, предаде РИА Новости.

Убитото от своята бавачка Гюлчехра Бобокува детенце бе изпратено в последния му път в тесен семеен кръг, допълва медията, която се позовава на близък на семейството. Източникът е разкрил пред сътрудник на информационната агенция, че траурната церемонията се състояла в западната Орловска област. Това е мястото, откъдето са родителите на Настя – Катерина и Владичир Мешчерякови, е обяснил близкият до опечаленото семейство.

Настя бе обезглавена на 29 февруари 2016 г. в Москва от Бобокулова, а ред медии нарекоха узбекистанката Кървавата бавачка. Жената бе заловена на метростанция в западната част на руска столица. Пред разпитващите тя първо заяви, че е чувала гласове, а после обясни действията си с мъст за нареждането на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 за акцията в Сирия.

Съдът назначи на имигрантката психиатрична експертиза. Ако детегледачката бъде обявена за вменяема, тя може да полуечи до 25 години затвор.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4452 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.08.12 | 17:59

1
Бог да те съди,по делата ти.мръсница

Добави коментар

Водещи новини