Скриха диагнозата на Юлия Тимошенко

  • 10 ноември 2011 12:04

  • 957
  • 1
Скриха диагнозата на Юлия Тимошенко
©

Лекарите, прегледали бившия премиер на Украйна Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, не могат да обявят поставената диагноза, предаде РИА Новости.

Здравословното състояние на бившия министър-председател в Киев се вложи на 7 ноември. Нейните адвокати не знаят за диагнозата, но напомнят, че Тимошенко има болки в гръбнака. В официалното съобщение на Министерството на здравеопазването в Украйна пише: "Изводите за здравословното състояние на Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и са направени след консилиум и документът е подписан от всички лекари. Като уважаваме нейното право за неразгласяване на лекарската тайна и законите на страната, медиците не могат да огласят своите заключения".

Службата, управляваща местата за лишаване от свобода, също не разгласява информация за здравословното състояние на бившия премиер. Според учреждението не е издавана забрана осъдената да дава показания. Действията на институциите адвокатите на Тимошенко определят като мъчения.

На 11 октомври Тимошенко бе осъдена на седем години лишаване от свобода за превишаване на правомощията си при сключването на газовите договори с Русия от 2009 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
957 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2014.04.23 | 11:44

1
Хваща я критическата.

Добави коментар

Водещи новини