Путин тормозел и биел жена си

  • 03 ноември 2011 18:48

  • 3312
  • 2
Путин тормозел и биел жена си
©

Като резидент на КГБ в Дрезден (1985-1990) Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 имал безброй любовни афери, тормозел и дори биел жена си Людмила, имал и извънбрачно дете.

Скандалните разкрития пред в. "Берлинер цайтунг" са на Ерих Шмид-Енбом (58 г.), смятан за един от видните експерти на германското разузнаване. Той се позовава на агентурни сведения на шпионка, внедрена при Путин, пише кросс.

Путин пристига през 1985 г. в Дрезден като заместник на официалния шеф на КГБ за ГДР. Официално е зачислен към "Контингента на Съветските войски в ГДР". В действителност работи за външното разузнаване на КГБ и има за задача да вербува агенти.

Западногерманското разузнаване (БНД) е по петите му. Установено е, че Путин вербува шпиони. Прикачват му своя изпитана агентка - перфектната преводачка Ленхен Ш., галено от Лена. Тя е дъщеря на литовско семейство с немски корени, вербувана от БНД през 1980 г.

Тя влиза под кожата на Путин и той я привлича като агентка под прикритието на преводачка в представителството на КГБ в дрезденското предградие "Радебергер".

Заради разкошния й бюст руснаците й дават прякор "Балконите".

Ленхен бързо печели симпатиите не само на шефа си, но и на съпругата му Людмила и често им гостува. Там Людмила изплаква мъката и страданията си от съпруга грубиян и кръшкач.

На 6 декември 1989 г. правозащитници щурмуват главната квартира на КГБ в Дрезден. Путин ги среща с насочено оръжие. След това изгаря всички документи и с черна волга поема към тогавашния Ленинград.

В Дрезден остава извънбрачното му дете от германка, чието име не се посочва.

Година по-рано самата Ленхен надушва, че Путин става подозрителен и може да бъде разконспирирана. БНД я изтегля в Западна Германия.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3312 2

Коментари 2

Добави коментар
ala bala

2011.11.04 | 09:14

2
molodec.....
стеф петроф

2011.11.04 | 09:14

1
мнооооого жълто....

Добави коментар

Водещи новини