Пиян мъж помля 17 автомобила в Москва

  • 30 октомври 2011 18:41

  • 1125
  • 0
Пиян мъж помля 17 автомобила в Москва
©

Пиян молдовец смачка общо 17 автомобила по улиците на Москва днес, а след това съблече гол в опит да избяга от полицаите, съобщава агенция Интерфакс в статия, озаглавена "Гол, пиян, опасен".

По информация на агенцията около 10ч. в неделя мъжът, чието име и възраст не се споменават, нарушил забранителен знак и бил подгонен от полицаи. Той отказал да се подчини на многобройните призиви да спре и да се предаде. Докато се опитвал да избегне преследващите го служители на реда, той помлял с автомобила си - Рено Меган, общо 17 автомобила: 13 частни и още четири полицейски патрулки. Екшънът включил полицейски заграждения, които шофьорът пробил след няколко челни удара в  тях, счупена бариера на частно предприятие и обиколка на двора му и опасна близост до автобус с деца, пише dnevnik.bg.

Агенцията цитира информация на властите, според която полицаите не посмели да използват оръжие, за да спрат нарушителя, тъй като Рено-то преминавало през оживени централни улици.

Не се посочва колко време е продължило преследването, но след като полицаите успели да обградят автомобила, молдовецът се съблякъл и се опитал да избяга. Според други очевидци, той бил гол още докато карал колата.
Мъжът бил във видимо неадекватно състояние. В купето била намерена бутилка с неизвестна засега течност, която е предадена за анализ, посочва Интерфакс.

За щастие, инцидентът е приключил без пострадали.

Властите все още не са повдигнали обвинение срещу мъжа. Очаква се той да бъде подведен под отговорност или за нападение над служители на реда, или за хулиганство.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1125 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини