Торнадо в Сибир (видео)

  • 10 юни 2015 10:30

  • 2324
  • 2
Торнадо в Сибир (видео)
©

Жители на Полтавския край в Сибир не повярваха на очите си, когато видяха зараждането и движението на торнадо, необичайно за тези географски ширини явление, съобщи gorod55.ru.

Очевидци съобщават, че въртящият се стълб почти стигнал до едно от населените места, но не влязъл в него. Това не е първият случай на торнадо в Сибир.

През май подобно явление, макар и доста по-слабо се прояви и в град в Амурски регион, а видео от явлението бе качено в интернет. Само ден преди появата на торнадото в Полтавския край, в региона се усили вятърът и поривите му достигнаха 25 метра в секунда.

След бурята бе съобщено за паднали големи дървета и отнесени керемиди от покривите. Към живеещите тук е отправено предупреждение да не паркират автомобилите си близо до дървета и да се въздържат да излизат от домовете си при подобни природни явления.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2324 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.12 | 09:25

2
ЧОВЕК КАТО ИМ ВИДИ ПЪТИЩАТА В КАКВО СЪСТОЯНИЕ СА ,ТОГАВА РАЗБИРА КОЛКО Е ЗЛЕ РУСИЯ !
:)

2015.06.10 | 12:02

1
Тая новина е от поредицата Ива Пранджева честито роди ви се син! Едно време жълтата преса си съчиняваше новини за Къци сега на мода е Русия и руснаците! Да ви имам ума!!!!!

Добави коментар

Водещи новини